Deurmentie.nl

"Thuis in een ander huis" Het is niet altijd mogelijk thuis te blijven wonen vanwege de nodige zorg. Een verhuizing naar een zorgcentrum neemt al de nodige emoties met zich mee. Met een deur van Deurmentie krijgen mensen toch het gevoel van thuiskomen met de oude vertrouwde voordeur.

Creëer de juiste sfeer

Naast thuis komen met een deur van Deurmentie is het ook mogelijk om de juiste sfeer te creëren in een ruimte. Bekijk de diverse voorbeelden van sfeerwanden op onze website of neem vrijblijvend contact op.
Bel ons vandaag nog! 06 53670472|info@deurmentie.nl

Timeline

/Timeline

maart 2016

Deurmentie neemt deel aan de week van Zorg & Welzijn

Deurmentie betrokken als standhouder tijdens de week van Zorg & Welzijn. Woonzorgcentrum Joannes Zwijsen organiseert tijdens de week van Zorg & Welzijn diverse themadagen. Op dinsdag 15 maart was Deurmentie aanwezig op de themadag: dementie. [...]

juli 2012

Gepersonaliseerde stickerdeur

Tags: |

Een gepersonaliseerde stickerdeur helpt een bewoner van een zorgcentrum om zich thuis te voelen. Een eigen stickerdeur zorgt ook voor een betere oriëntatie naar de kamer toe. De bewoner komt "thuis in een ander huis".

Breng de gewenste sfeer in een ruimte

Tags: , , |

Met een sfeerwand van Deurmenie.nl geeft u een ruimte de gewenste sfeer.

Creëer diepte in uw ruimte

Tags: , , |

Met deze stickerdeur op een schuifdeur creëert u diepte. Daardoor lijkt de ruimte groter.

Herkenbare deur. Dat maakt orienteren makkelijker

Met een deur van Deurmentie is het mogelijk om een herkenbare voordeur te kiezen. Dat maakt het oriënteren naar de eigen kamer makkelijker. Het thuisgevoel wordt hierdoor ook sterker.

Terug in de tijd

Een Deurmentie deur geeft aanleiding om over het verleden te praten. Waar zij vroeger gewoond hebben en alle anekdotes die daar bij horen. Tijdens het vertellen van verhalen over vroeger gaan bewoners even "terug in [...]