Deurmentie.nl

"Thuis in een ander huis" Het is niet altijd mogelijk thuis te blijven wonen vanwege de nodige zorg. Een verhuizing naar een zorgcentrum neemt al de nodige emoties met zich mee. Met een deur van Deurmentie krijgen mensen toch het gevoel van thuiskomen met de oude vertrouwde voordeur.

Creëer de juiste sfeer

Naast thuis komen met een deur van Deurmentie is het ook mogelijk om de juiste sfeer te creëren in een ruimte. Bekijk de diverse voorbeelden van sfeerwanden op onze website of neem vrijblijvend contact op.
Bel ons vandaag nog! 06 53670472|info@deurmentie.nl

   portfolio_5

   Creative News

     Wordpress News

     Deurmentie neemt deel aan de week van Zorg & Welzijn

     Deurmentie betrokken als standhouder tijdens de week van Zorg & Welzijn. Woonzorgcentrum Joannes Zwijsen organiseert tijdens de week van Zorg & Welzijn diverse themadagen. Op dinsdag 15 maart was Deurmentie aanwezig op de themadag: dementie. Meer informatie over de week van Zorg & Welzijn vindt u op de website van De Wever.

     Photography News

     Deurmentie neemt deel aan de week van Zorg & Welzijn

     maart 18th, 2016|0 Comments

     Deurmentie betrokken als standhouder tijdens de week van Zorg & Welzijn. Woonzorgcentrum Joannes Zwijsen organiseert tijdens de week van Zorg & Welzijn diverse themadagen. Op dinsdag 15 maart was Deurmentie aanwezig op de themadag: dementie. [...]

     Gepersonaliseerde stickerdeur

     juli 31st, 2012|0 Comments

     Een gepersonaliseerde stickerdeur helpt een bewoner van een zorgcentrum om zich thuis te voelen. Een eigen stickerdeur zorgt ook voor een betere oriëntatie naar de kamer toe. De bewoner komt "thuis in een ander huis".

     Breng de gewenste sfeer in een ruimte

     juli 31st, 2012|0 Comments

     Met een sfeerwand van Deurmenie.nl geeft u een ruimte de gewenste sfeer.

     Creëer diepte in uw ruimte

     juli 31st, 2012|0 Comments

     Met deze stickerdeur op een schuifdeur creëert u diepte. Daardoor lijkt de ruimte groter.